Uncategorized

Vackra Juli

Hej!

Här kommer ett månadskollage från vackra Juli månad. En månad fylld med ledig tid tillsammans.

Ölandvecka, en dag i Uppsala och en hel del hemester. Vi har åkt båt, paddlat kajak, plockat bär i skogen och på gården, pysslat i trädgården och plockat trädgårdsbuketter. Vi har spelat trädgårdsspel, badat, cyklat, grillat, rustat matsalen, fotograferat, bakat och mycket mer!

Titta vilka stora rabarber vi fick i år! En andra skörd är redan klar. På bilderna kan ni också se kransbindning som jag älskar. Den stora kransen ovanför vår säng har jag bundit av schersmin. Blomstermorot, puderrosa solrosor, pioner, ginst och dahlia. Finns så många skatter i trädgården.

Nu ser vi fram emot Augusti!

Kramar / Hanna W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *