Festligheter,  Inredning

Sportlovstips!

Hej!

Kan tänka mig att det är fler som har sportlov denna vecka och kanske nästa! Känns lyxigt att få en ledig vecka tillsammans med barnen. Idag har vi pysselmorgon. Pysslar med tapeter, foton och målar med vattenfärg. Hittade en rolig lera på Panduro som jag kan rekommendera. Nämligen pärllera. Har ni provat den?! Jättehärlig att jobba med och man kan välja om man vill stoppa tillbaka den i burken och återanvända den eller om man vill låta den torka. Vi byggde en dinosaurievärld.

Tryckte dit små stenar som ögon. Enkelt att fästa olika färger på varandra och när det torkar blir det som frigolit. Kanske något att pyssla med tillsammans med barn eller barnbarn.

Här kommer mina bästa Sportlovstips:

 1. Pyssla med pärllera

2. Gå på Draktränaren 3 på bio. En fin och spännande barnfilm som med fördel ses i 3D.

3. Längdskidor med matsäck. Det bästa är ju naturupplevelserna tycker jag. Naturen som ger oss lugn och fyller oss med ny energi.

4. Så frön till sommaren i små drivhus. Så roligt att följa utvecklingen.

5. Gör vårigt hemma genom att ta in kvistar av t.ex. syren.

6. Besök något spännande museum. Vi ska prova Science Center i Borlänge där det ska finnas experimentverkstad, Vr och planetarium med film om rymden. Befinner man sig i Stockholmstrakten är ju Tom Tits en riktig höjdare.

7. Besök någon du inte träffat på länge.

8. Baka tillsammans. Kanske minisemlor eller gammaldags rulltårta.

Kram så länge! / Hanna W

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *