Foto,  Uncategorized

Öland – En vecka vid havet

Öland vår älskade ö!

Tänk att vi fick möjlighet att besöka dig igen. I våras trodde vi inte att det skulle vara möjligt men när restriktioner för pandemin ändrades och vi hade möjlighet att bo i egen stuga vid havet blev det en sommarvecka där. Barnen har varit på ön varje sommar i hela deras liv och jag har varit där mycket som liten. Det är så mycket vi tycker om med ön även om det i år inte riktigt blev som vanligt.

Stranden på Norra Öland är magisk med finkorning riktigt ljus sand. Älskar att promenera på den kilometerlånga stranden och att krypa ner mellan sanddynerna om det är blåsigt. Man brukar kalla Öland för solens och vindarnas ö och det stämmer verkligen. Vi hade riktig tur med vädret och kunde hänga på stranden varje dag.

Något annat som vi tycker mycket om är att ha kvällspicknick eller grilla vid raukarna. Så fridfullt i solnedgång!

Ölands natur är speciell! Jag älskar mest av allt Vildmoroten som växer överallt! Påminner mycket om blomstermoroten som jag odlar i min egen trädgård!

Fina minnen! Det allra bästa är förstås att få vara lediga tillsammans hela familjen!

Hoppas ni haft en jättefin sommar trots pandemin. Nu ser vi fram emot Augusti och lite inspiration till kräftskiva tycker jag!

Kramar / Hanna W

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *