Uncategorized

Surfers Lodge – En liten del av Sverige i Peniche

Erik och Jakob, Surf i kvällssol

Hej

Nu ska jag ta er med till Surfers Lodge i Peniche i Portugal. Surfers Lodge ägs av svenskar och är ett hotell/restaurang anpassat för surf. Vi var där förra påsken jag och Erik via ett pris i en tävling. Surfers Lodge har en genomgående design av betong, slitet målat trä, gamla retrosurfbrädor och rostiga järndetaljer. Mycket surfkänsla. På toppen finns en takterass med varm jacuzzi.

Hotellet lånar ut cyklar och det finns flera nästan folktomma stränder inom cykelavstånd där man kan ha picknick i kvällssolen.

Erik och jag, minisemester på tu man hand

Tittar på bilderna och minns hur ont jag hade i mina leder men hur lycklig jag var. Allt på samma gång. Jag visste inte då vad det var för fel på mig. Bara att ledvärken var intensiv. Trots det hade vi en jättemysig semester på tu man hand och för några dagar vilade vi ut ordentligt och gjorde precis vad som föll oss in utan några som helst tider eller måsten. Det finns en del svenskar här och Erik känner en kille som han surfade med som flyttat hit. Han beskriver Peniche som en otroligt lugn plats.

Eriks kompis, en av de svenskar som bor här

 

Från glittrande vågorna i Peniche till nästa resestopp och nytt boende. Följ gärna med på vår resa och få lite tips och inspiration!

Kram / Hanna W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *