Uncategorized

Sintra – Semester i Portugal

Hej på er!

Så var vi framme i Portugal för lite semester med barnen. Planen är att det ska bli en familjeresa/fotoresa/surfresa. Som vi längtat!

Känns nästan overkligt att vara här nu när man levt i musikalbubblan på teatern den senaste veckan. Jag kunde verkligen inte sova natten efter musikalen. Allt snurrade i huvudet och jag var bara jätteglad och tokpigg. Somnade en stund kl 04:30 tills det var dags att packa ihop och åka till Arlanda. Somnade innan planet lyfte och sov i stort sett hela resan till Lissabon. Vi kom till Sintra sent på kvällen. Ett eget litet hus vi hyrt via Air Bnb. Huset ligger intill en underbar gammal trädgård. Lite vildvuxen sådär med mandarinträd, citronträd, vit kalla och en mängd blommor mellan slingrande murgröna och gamla stenstatyer.

Vit Kalla

Morgonen efter åt vi en härlig frukost med färsk frukt. Det stod en gammal övergiven säng alldeles under ett träd. Genast fick den nytt liv med några mysiga täcken och kuddar och blev en perfekt plats för lite mysfrukost. Utsikten är magisk utöver regnskog och långt där borta ett gammalt stenslott.

Love tar siesta
Utsikt från vårt hus

Till barnens förtjusning fanns det en jättefin pool på gården och världens mysigaste lilla katt samt två hundar.

  

 

Imorgon ska jag ta er med på en spännande utflykt inte så långt från Lissabon.

Sov så gott! Det ska jag göra.

Kram / Hanna W

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *