4 Comments

 1. Tack för fina tips och vackra bilder! Intressant att du skriver att soluppgång och solnedgång är bra mot ledvärk. Vet du något mer om det? Precis så upplever jag det med, måste vara att ljuset och skönheten kickar igång endorfiner och annat bra i kroppen? Kanske därför jag tar massor av bilder med den typen av ljus 🙂
  Kram

  • hanna.wahlstrom

   Hej!
   Tack för ditt meddelande!
   Jag vet faktiskt inte men något händer i det ljuset har jag märkt. Det är som att kroppen glömmer bort att den borde ha ledvärk. Allt är som bortblåst i ljuset 🙂 Det är nog som du skriver och visst är det så att de vackraste bilderna finns just där 🙂

   Kram / Hanna

 2. Varje årstid har sin magi, och jag älskar vintern och ljuset som snön skänker..! Dessutom finns massor av vinter aktiviteter att göra oxå, precis som du beskriver. Imoron blir det mer skridskoåkning med dagbarnen… Ska bli sååå härligt!
  Kraaam Kate

  • hanna.wahlstrom

   Hej Kate!
   Åh du verkar verkligen ha världens bästa jobb! Tänk att få åka skridskor ute med barnen. Vad fint att du engagerar dig så mycket för dina dagbarn. Borde finnas fler som du. Där jag bor finns bara en dagmamma kvar.

   Kram / Hanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *